به گزارش روابط عمومی اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، مهندس نیک سیرت معاون فنی اداره فناوری اطلاعات تجهیزات پزشکی با اشاره به صدور کد IRC در سامانه ثبت کالای پزشکی بیان کرد: اداره کل تجهیزات پزشکی در سال 1393 اقدام به ثبت تجهیزات پزشکی همراه با کد منحصر به فرد imed اقدام نمود کرد که در خرداد 1395 با اتصال آن به سامانه ttac به IRC تغییر نمود.
مهندس نیک سیرت افزود: این کد زبان مشترک برای ارتباط سامانه های ارگان های مختلف مانند سامانه گمرک، سامانه جامع تجارت ایران و سامانه اداره کل تجهیزات پزشکی است.
وی با بیان اینکه کد IRC شامل ویژگی های تخصصی کالا همراه با جزییات آن است، گفت: اطلاعات مندرج بر روی این کد شامل کمپانی و کشور سازنده قانونی و اصلی، انواع مدل ها، انواع گواهی های بین المللی همراه با تاریخ اعتبار و ویژگی های خاص مدل است.
معاون فنی اداره فناوری اطلاعات تجهیزات پزشکی اظهار داشت: شرکت ها بر اساس سیاست های تعریف شده بر روی کد IRC ، می توانند در خصوص کسب و کار خود اقدام به ورود، ثبت سفارش، ترخیص، برچسب گذاری و سایر موارد کنند.
مهندس نیک سیرت خبر داد: کدهای IRC، برای تسهیل سیاست گذاری واردات کالا به انواع تولیدی، وارداتی، وارداتی نمونه، فوریتی و تحقیقاتی تقسیم بندی شده اند که تا کنون247 هزار کد IRC شامل 213 هزار کد برای کالاهای وارداتی، 3 هزار کد برای کالاهای نمونه، 23 هزار کد برای کالاهای تولیدی، 2600 کد برای کالاهای فوریتی و 4500کد برای کالاهای تحقیقاتی در سامانه ثبت تجهیزات پزشکی ثبت شده است.
Leave A Comment